top of page

ZwangerFit®  

Fysio Sport & Therapie 

Voor het onderhouden van je fitheid tijdens de zwangerschap | Het voorkomen van fysieke klachten ten aanzien van de zwangerschap

 

Ben jij zwanger en wil jij op de juiste manier blijven bewegen? Kom dan nu naar onze praktijk!  

Door op een veilige en verantwoorde manier actief te blijven bewegen, zal de zwangerschap, de bevalling en het herstel na je bevalling beter verlopen. ZwangerFit® helpt je om dit te kunnen bereiken. 

Zowel voor vrouwen die al gewend zijn om te sporten als voor vrouwen die hier een start mee willen maken is dit programma zeer geschikt. 

Hoe ziet ons programma eruit?  

De trainingen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 vrouwen. Deelname aan ons programma is mogelijk vanaf 12 weken zwangerschap.  

Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen deze trainingen gecombineerd worden met MamaFit®.

De trainingen worden gegeven op de dinsdag avond van 19.00 - 20.00 uur en worden op ieder individu afgesteld zodat jij op de juiste manier kan trainen op jouw niveau.  

ZwangerFit® bestaat uit cardio-conditie training, oefeningen op het gebied van versterken en verbeteren van de coördinatie van diverse spieren. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de coördinatie & stabilisatie van het bekken. We besteden speciale aandacht aan het op de juiste manier aan- en ontspannen van de bekkenbodem spieren. Dit kan diverse klachten tijdens en na de zwangerschap voorkomen.   

Daarnaast bieden wij ook theoretische coachingslessen, die betrekking hebben op de zwangerschap, de bevalling en de fase na de bevalling.  

 

ZwangerFit® 

  • Klachten voorkomen 

  • Klachten vroegtijdig herkennen 

  • Algemene fitheid behouden  

  • Fit de bevalling in 

  • Sneller herstel na de bevalling 

YVLO

Voor zowel jouw als je baby is dit programma een veilige manier van verantwoord bewegen. Femke heeft de opleiding tot YVLO-ZwangerFit® Fysiotherapeut gevolgd en neemt deel aan het Netwerk. Femke beantwoord graag je vragen.  

U kunt zich            , telefonisch of fysiek aan de balie van onze praktijk aanmelden.  

Hierbij hoeft u alleen maar uw naam, telefoonnummer en e-mailadres door te geven. U krijgt dan een bevestiging van uw deelname en per email, het intakeformulier toegestuurd.  

Dit formulier slaat bovenstaande gegevens op zodat we contact met u op kunnen nemen. De gegevens zullen nooit gedeeld worden met derden. Bekijk onze privacyverklaring            . 

Na retour van het intakeformulier wordt u uitgenodigd voor een fysiek intakegesprek. 

bottom of page