top of page

MamaFit®  

Fysio Sport & Therapie 

Voor het optimaliseren van je fitheid na de zwangerschap | Op een juiste manier trainen voor het voorkomen van fysieke klachten na de zwangerschap. 

 

Wil jij jezelf weer fitter voelen en op een verantwoorde manier je lichaam weer in shape krijgen na de zwangerschap? Schrijf je dan nu in voor onze MamaFit®. Zowel voor vrouwen die al gewend zijn om te sporten als voor vrouwen die hier een start mee willen maken is dit programma zeer geschikt. 

 

Hoe ziet het programma eruit? 

Na de bevalling is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de MamaFit® lessen. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen deze lessen gecombineerd worden met ZwangerFit®. De lessen worden gegeven op de dinsdag avond van 19.00 - 20.00 uur. 

 

Deelname aan ons programma is mogelijk vanaf de 4-6 weken na je bevalling (afhankelijk of je wel/geen keizersnede hebt gehad). Er kan getraind worden tot 9 maanden na de bevalling. De meeste dames trainen tussen de 12 en 18 weken.

 

MamaFit® houdt in dat je onder specifieke begeleiding je bekkenbodem, rug- en buikspieren en overige spieren weer op kracht- uithoudingsvermogen en coördinatie kunt trainen. Ook is er specifieke aandacht voor cardiovasculaire training om je weer terug in conditie te krijgen. MamaFit® is niet alleen goed voor je lichaam, ook is het heel erg gezellig. Samen met de andere kersverse mama's kunnen jullie de ervaringen delen wat betreft het moederschap.  

We zullen met een kritische blik bekijken wanneer high-impact oefeningen zoals hardlopen en sprongvormen weer mogelijk kunnen zijn.  

 

 

MamaFit® 

  • Samen werken aan een actief herstel van jouw lichaam 

  • Je kracht, coördinatie en conditie verbeteren 

  • Bekkenbodemfunctie verbeteren 

  • Een ontspannen momentje voor jezelf 

  • Het opbouwen van jouw sportroutine 

  • Ervaringen kunnen uitwisselen als moeder 

YVLO

Voor zowel jouw als je baby is dit programma een veilige manier van verantwoord bewegen. Femke heeft de opleiding tot YVLO-MamaFit® Fysiotherapeut gevolgd en neemt deel aan het Netwerk. Femke beantwoord graag je vragen.  

U kunt zich            , telefonisch of fysiek aan de balie van onze praktijk aanmelden.  

Hierbij hoeft u alleen maar uw naam, telefoonnummer en e-mailadres door te geven. U krijgt dan een bevestiging van uw deelname en per email, het intakeformulier toegestuurd.  

Dit formulier slaat bovenstaande gegevens op zodat we contact met u op kunnen nemen. De gegevens zullen nooit gedeeld worden met derden. Bekijk onze privacyverklaring            . 

Na retour van het intakeformulier wordt u uitgenodigd voor een fysiek intakegesprek. 

bottom of page